Paris, Hell Pt. 6 – The Final Stray

For English scroll down.

Laatste deel van een zesdelig verhaal. Het eerste deel en meer uitleg over de ontstaansgeschiedenis kan u hier lezen, het tweede deel hier, het derde deel hier, het vierde deel hier en het vijfde deel hier.

Hier is iets misgegaan met de communicatie tussen mij en de tekenaar. Pagina 7 en 8 vormen één grote prent. Er staan 8 kleine kadertjes op die pagina’s: 4 links op pagina 7 en 4 rechts op pagina 8. Het is de bedoeling dat je eerst de grote prent in het midden leest en pas nadien de kleine prentjes. De grote prent is gespreid over pagina 7 en 8. Als dit verhaal ooit nog opnieuw gepubliceerd wordt zullen we dat aanpassen.

Deze aflevering verscheen voor het eerst in Plots Stripmagazine nr. 8 in january 2009 en werd getekend door rAccou.

(Als de letters te klein zijn kan u klikken op de pagina, dan zal ze apart tevoorschijn komen. Als u er vervolgens nogmaals op klikt zal ze iets groter aan u verschijnen.)

English

Final episode from a six episode story. The first part and some info about the history of this story can be read here, the second part here, the third part here, the fourth part here and the fifth part here.

Something went wrong in the communication with the artist here. Page 7 and 8 form one spread. There are 8 little frames on those pages: 4 left on page 7 and 4 right on page 8. You should first read the big frame in the middle. The big frame is spread over page 7 and 8. When this story is published again we’ll correct this mistake.

This episode was first published in Plots Stripmagazine # 8 in January 2009.

(If the letters of the comic are to small to read you can click on the pages. They will appear before you without the context of this blog. If you click them again they’ll appear in a bigger size.)


Dit bericht werd geplaatst in English, Kortstrips, Paris, Hell, Strips en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Paris, Hell Pt. 6 – The Final Stray

  1. Pingback: Paris, Hell Pt. 5 – The Kids Are All Right | Peter Moerenhout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s