De Vuurzeug III

De eerste en de tweede aflevering van De Vuurzeug kregen, ten tijde van hun publicatie, nogal veel commentaar omtrent naaktheid. Men verweet mij dat het aanwezige naakt niet functioneel zou zijn. Omdat ik mijn naakt steeds functioneel probeer te houden was ik geschokt en verbolgen door deze betichtingen en besloot ik eens een voorbeeld van niet-functioneel naakt te integreren zodat de criticasters het verschil zouden kunnen zien.

Het resultaat was het vijfde plaatje van deze aflevering. Dit is nu eens naakt dat nergens toe dient en niets met het verhaal te maken heeft.

Zoals u merkt ben ik op zoek gegaan naar een beeld dat mijn gevoelens perfect over kon brengen. Na lang twijfelen leek dit camerastandpunt me daarvoor ideaal.

Perfect in beeld gebracht door Liesbeth De Stercke, die daar heel wat onderzoek voor heeft moeten doen.

Deze aflevering verscheen voor het eerst in Plots Stripmagazine nr. 2, juli 2007.

Dit bericht werd geplaatst in De Vuurzeug, Kortstrips, Strips en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s