Parkinson & Alzheimer II

De aflevering van deze week maakte deel uit van de vier pagina’s die, door mij en Seb C, naar Focus Knack werden gestuurd voor de Stripstrijd 2008, zoals vermeld vorige week.

Focus Knack weigerde deze pagina te publiceren. Naar verluid moet er ergens gezegd geweest zijn “Wij zijn Humo niet!” Of het in realiteit eerder te maken heeft met de gemiddelde leeftijd van het Knack-publiek en de onwil van de redactie om die voor het hoofd te stoten middels grappen over beschamende fysieke aandoeningen in de intiemere sfeer zullen we waarschijnlijk nooit weten.

Feit is dat Focus Knack de andere drie wel wou publiceren. In zeven haasten schreef ik toen enkele nieuwe scenario’s. Er werd daar één van uitgekozen dat Seb C vervolgens tekende en onze deelname was een feit. Meer daarover in een volgende post.

Maar nu dus: de door Focus Knack gewraakte pagina!

(Als de letters te klein zijn kan u klikken op de pagina, dan zal ze apart tevoorschijn komen. Als u er vervolgens nogmaals op klikt zal ze iets groter aan u verschijnen.)

Dit bericht werd geplaatst in Kortstrips, Parkinson & Alzheimer, Strips en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Parkinson & Alzheimer II

  1. Pingback: Parkinson & Alzheimer V | Peter Moerenhout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s