Untold Epic

Mathias Van den Berge studeerde dit jaar af als illustrator. Zijn eindwerk was een videogame. Hij vroeg aan mij om, uitgaande van de bestaande ideeën en personages, wat teksten te schrijven en wat mee te denken. Ik schreef vervolgens wat character bios en de intro van het verhaal.

Het concept van het spel bestaat erin dat het retro moet aanvoelen. Alsof het rechtstreeks uit een nintendo-console uit de jaren 80 komt. De tekst in die spelletjes was doorgaans slecht naar het Engels vertaald Japans vol fouten. Bijgevolg hebben we het voor “Untold Epic” ook zo aangepakt. Niet dat ik de teksten in het Japans geschreven heb en ze dan door een slechte vertaler heb laten vertalen. Nee, ik heb ze krom en met foutjes inclusief geschreven.

Op zijn afstudeertentoonstelling had Mathias onderstaand filmpje klaar. Hij hoopt het spel verder te ontwikkelen en ik heb mijn verdere medewerking al toegezegd.

Meer over het spel kan u lezen op de blog van Mathias.

Dit bericht werd geplaatst in Games, Script en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s