Parkinson & Alzheimer V

Op 19 oktober vertelde ik u het verhaal rond Parkinson & Alzheimers deelname aan de Focus Stripstrijd van 2008.

In het kort: één van onze ingezonden pagina’s werd geweigerd maar we maakten nog kans om deel te nemen als we met vervanging voor de dag konden komen. Ik schreef in zeven haasten enkele nieuwe pagina’s en Nix, de selectieheer van Focus Knack en de redactie kozen vervolgens een pagina uit om te publiceren.

Seb C tekende deze binnen het vooropgestelde tijdsbestek uit en vervolgens werd ze in februari 2008 in Focus Knack gepubliceerd.

Hier volgt de pagina waar Nix en de Focus Knack redactie hun oog lieten vallen gebaseerd op de scripts die ik hen bezorgde. Deze pagina toont ook één van de manieren waarop deze reeks zich onderscheidt van de meeste andere eenpaginastrips. De pointe van deze pagina komt eigenlijk in het voorlaatste plaatje. Vele andere strips zouden daar stoppen. Wij besloten om af en toe één plaatje verder te gaan en niet alleen de komische aspecten van onze personages aan bod te laten komen.

Er is immers nog niet genoeg treurnis op deze wereld.

(Als de letters te klein zijn kan u klikken op de pagina, dan zal ze apart tevoorschijn komen. Als u er vervolgens nogmaals op klikt zal ze iets groter aan u verschijnen.)

Dit bericht werd geplaatst in Kortstrips, Parkinson & Alzheimer, Strips en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s