Guts & Glory

For English scroll down.

In 2007 verscheen, onder redactie van Menno Kooistra en Maarten Janssens een bundeling horrorstrips van verschillende auteurs onder de naam “Bloeddorst”. In 2009 was er sprake van dat er een “Bloeddorst” magazine zou komen. Ik schreef meteen dit verhaal als knipoog naar de oude EC horror comics en de Creepy en Eerie comics van Warren Publishing. Het verhaal vermengt zombies met het genre van de western.

Het verhaal werd getekend door Rob Croonenborghs.

Het “Bloeddorst” magazine is er spijtig genoeg nog altijd niet maar Rob gaf in 2010 een bundel uit met zombieverhalen op scenario van verschillende auteurs en nam dit verhaal daarin op. Over die bundel, “Tales from Beyond the Grave, a harrowing collection of horror tales” kan u hier meer lezen.

(Als de letters te klein zijn kan u klikken op de pagina, dan zal ze apart tevoorschijn komen. Als u er vervolgens nogmaals op klikt zal ze iets groter aan u verschijnen.)

English

In 2007 an anthology of horror comics was published by Menno Kooistra and Maarten Janssens: “Bloeddorst”. In 2009 there was talk of starting a comics magazine under the same name. I immediately wrote this story in the vein of the old EC horror comics and Creepy and Eerie from Warren Publishing. The story mixes zombies with the Western genre.

The story was drawn by Rob Croonenborghs.

The “Bloeddorst” magazine, sadly enough, hasn’t been published to this date but in 2010 Rob published a collection of zombie comics drawn by him but scripted by different writers. This story was included therein. You can read about that collection, “Tales from Beyond the Grave, a harrowing collection of horror tales”, here. If you can read Dutch that is.

(If the letters of the comic are to small to read you can click on the pages. They will appear before you without the context of this blog. If you click them again they’ll appear in a bigger size.)

Dit bericht werd geplaatst in English, Kortstrips, Strips en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s